Valpkurs
Visst är det härligt med valpar! Att få hem en ny liten varelse till familjen är förenat med massor av nöje, ett och annat bekymmer och ett stort ansvar. Den trulsiga valpen kommer att växa upp till en egen individ, kanske har du också valt en storvuxen ras.

Det är under valpåldern du formar din hund, bygger upp relationen till dig och resten av familjen och grundlägger hur du vill att ditt framtida hundliv ska se ut.

När du går valpkurs hos oss är det detta vi tar fasta på. För att var och en ska få de bästa förutsättningarna har vi max fem valpar i varje grupp. Små valpar - och deras ägare - behöver lugn och ro när de lär sig nya saker.
Det har man igen sedan.

ANTAL DELTAGARE: Max 5 st
PRIS: 2000 Kr

Fortsättningskurs
Många som går valpkurs hos oss, vill fortsätta utvecklas tillsammans med sin hund. Det finns ju så mycket mer att lära! Och när hunden blir tonåring kan det ibland vara skönt med någon som stöttar efter vägen.

För er som har fått grunderna i vårt sätt att träna hund, finns möjlighet att gå en fortsättningskurs. Vi sätter då ihop gruppen med deltagare från våra tidigare valpkurser.

Då har alla samma grund att stå på, samtidigt som det är dags att föra in lite störning i form av nya hundar under hundens träning.

ANTAL DELTAGARE: Max 6 st
ANTAL KURSTILLFÄLLEN: 6
PRIS: 2000 kr

Vardagslydnad
Vi ordnar också kurser i vardagslydnad för dig som inte tidigare har gått kurs hos oss.

I konceptet "vardagslydnad" ingår framförallt en sak: at du som hundägare ska känna att det är roligt att ha hund, det vill säga att du behärskar och kan hantera din hund och att ni har en fungerande relation där ni båda förstår varandra. När vardagslivet fungerar är det ju precis så där jättekul att att ha hund som man drömde om innan.

I våra nybörjargrupper ingår högst fyra deltagare. Varje ekipage behöver ha sin tid, och en mindre grupp gör att det blir lugnare för båda hundar och ägare.

ANTAL DELTAGARE: Max 5 st
PRIS: 2000 Kr

& Kennel