Kronvallarens Caisa-Cavat "Caisa"
Född den 26 februari 2004 på Kronvallarens kennel i Kil.
Debuterade i lydnaden drygt ett år gammal, och vann klassen på 186 poäng. Två veckor senare debuterade hon i appellspår, vann och blev uppflyttade på 262,5 poäng.
Tvåan klarades av några månader senare, 193,5 poäng.
Andra treantävlingen ledde till förstapris: 307,5 poäng. Och bara ett och ett halvt år gammal debuterade hon i elitklass, missade rutan och därmed förstapriset - med en halv poäng.
Inom några månader hade hon kvalat in till sitt första SM.

SM-debuten blev lyckad, men med minsta möjliga marginal missade hon rutan, så någon finalplats blev det inte 2006. Det blev det däremot nästa år. 2007 års lydnads-SM knep Pia och Caisa - bland 60 kvalade hundar - den 15:e och sista finalplatsen. De tog vara på chansen - lyckades klättra 7 placeringar och slutade som nummer 8.
 

Shirwalk´s Divine  "Diva"

Barnbarnsbarn till vår Marikarlos Walking in Memphis "Tyson" och barnbarn till Shirwalk´s Aqua Marine "Piraya
Född 1 november 2009.                                  Diva som hon till vardags ska kallas, hämtas hem lagom precis efter julhelgen! Hon är Pontus julklapp i år och ska bo med honom i Växjö.    Vi får se vilka meriter vi orkar få till med denna söta lilla dam.

"

Blackneck´s B´Bravo      "Bravo"
Född 10 oktober 2009.
Bravo hoppas jag kunna använda till skyddsträning framförallt, men också till vanligt bruks och lydnad givetvis. Än så länge lever han upp till förväntningarna: Social, framåt, nyfiken med en rejäl dos av kamp och fullt bett!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kronvallaren Holly   "Holly"

              Född 4 april 2006. 

               Holly bor numera hos vår fodervärd Maggan Johansson med familj.  Hon har med Paula gjort fina förstapris i lydnadsklass 1 och också fått Lp 1. Sen Maggan har börjat tävla henne har de hunnit med två förstapris i lydnadsklass två och siktar på nu på Lp 2 och lydnadsklass 3 till våren. De har också som mål att starta i spår appell, bara snön tynar bort. Tack Maggan för att du tar så bra hand om våran Holly!                                  

on
Våra tidigare hundar: Bild kommer!

NUCH Carnac's Elentari, "Mira"

Föddes 9 oktober 1992
Familjens första hund, en av de där man aldrig glömmer. Hon var liten, rädd och utstött i flocken på kenneln, men blev en kaxig lady som älskade utställningsringen. Kammade hem mängder av BIR och BIS-vinster genom åren. Tävlades i lydnadsklass 1.


Bild kommer!


LP I Lillooet's Magoo "Magoo"
Föddes
En fantastisk arbetsmyra, som tyvärr inte var den lättaste hunden att ha i en familj. Levde för sin matte.
Gjorde många fina tävlingar i lydnadsklass 1 och 2, startades också i klass 3, samt blev uppflyttad till högre klass spår.

Bild kommer!

Pangos Kenny Peach
"Musse"
Påls jakthund, som ställdes ut en del och också var en uppskattad familjemedlem.& Kennel